U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Tienen

Architect Tienen

Hieronder vindt u een overzicht van alle architecten in Tienen. Voor een overzicht van architecten in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar architect Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met architecten om via één e-mail in contact te komen met meerdere architecten tegelijk.

1

Ingenieur architect

Bostsestraat 1, 3300 Tienen (Vlaams-Brabant)
Tel: 016-826809, Fax: 016-760782, BTW-nr: BE 0681.302.561
Wij verzorgen uw project in woningbouw en kleine KMO, zowel in nieuwbouw
als verbouwing en renovatie. Een eerste gesprek op kantoor is vrijblijvend.
Ons uitgangspunt is hedendaagse architectuur met aandacht voor de bewoner en omgeving, met veel licht en lucht. Het resultaat is een functionele, duurzame en betaalbare woning.
Wij werken het ontwerp uit van de fundering tot en met de ingerichte keuken en badkamer, met aandacht voor de stabiliteit en de technische uitrusting van de woning.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ingenieur architect

Architect tom roovers bvba

Viaductstraat 179, 3300 Tienen (Vlaams-Brabant)
Tel: 016815141, Fax: -, BTW-nr: -
nieuwbouw en verbouwingen met nadruk op hedendaagse en moderne architectuur
en op duurzaam bouwen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Architect tom roovers bvba

AST 77 architecten- en ingenieursbureau bvba

Goossensvest 45, 3300 Tienen (Vlaams-Brabant)
Tel: 016/81.10.77, Fax: -, BTW-nr: BE 0 889 549 188
AST 77 bvba. is een jonge, creatieve groepering waar architecten,
ingenieurs, coördinatoren, interieur- en landschapsarchitecten samenwerken aan kwalitatief hoogstaande realisaties. Als multidisciplinair architecten- en ingenieursbureau biedt AST 77 de bouwheer een totaalpakket van architectuur aan, waarin vormgeving, stabiliteit, technieken, energieadvies, lichtstudies en presentatie allen hun plaats opeisen en leiden tot een homogeen bouwwerk.

AST 77 architecten- en ingenieursbureau bouwt aan een reputatie van een onderzoekend creatief bureau, dat voor actuele en specifieke opgaven, hedendaagse en innovatieve gebouwen ontwikkelt, in schaal en aard variërend van nieuwbouw tot verbouwingen, van privé-woningen tot openbare gebouwen en van interieur details tot stedenbouwkundige concepten. De architectuur typeert zich door 3 trefwoorden: Context, Structuur en Duurzaamheid. Specifieke, projectgebonden aspecten zoals functie, ligging, typologie, materialisatie, enz. … , worden aan deze trefwoorden gekoppeld.

Voor AST 77 is bouwen niet enkel en alleen architecturale vormgeving, maar een doordachte wisselwerking tussen vormgeving, stabiliteit en technieken. Zo zullen de stabiliteitsschema’s een eerste basis vormen voor de voorontwerpen en worden de stabiliteitsberekeningen de bevestiging van het definitieve ontwerp. Belangrijk is dat niet alleen onnuttig over-dimensioneren of risicovol onder-dimensioneren het budget bepaalt, maar ook een grote architecturale inpakt heeft qua flexibiliteit, duurzaamheid en vormgeving.
Een ander belangrijk punt in het bouwen zijn de technieken zoals; verwarming, koeling, verluchting, sanitair en elektriciteit. Het zijn onderdelen in het bouwproces die niet altijd het meest tastbaar zijn en vaak worden geminimaliseerd, maar het is echter wel op deze punten waar men het verschil kan maken voor een kwalitatief duurzaam-, rendabel- en leefbaar gebouw.
AST 77 zorgt steeds voor een sterk economisch en ecologisch verantwoord concept dat perfect integreerbaar en aangepast is aan de eisen van de bouwheer en aan zijn gebouwen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › AST 77 architecten- en ingenieursbureau bvba

Architect Jan Van Marsenille bvba

Leuvenselaan 94, 3300 Tienen (Vlaams-Brabant)
Tel: 0478/32.98.78, Fax: -, BTW-nr: -
architectuur, woningen, appartementen, nieuwbouw, verbouwing, in de
omgeving van Tienen en Hoegaarden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Architect Jan Van Marsenille bvba

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy