U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Tienen » AST 77 architecten- en ingenieursbureau bvba

AST 77 architecten- en ingenieursbureau bvba

Goossensvest 45
3300 Tienen (Vlaams-Brabant)
Tel: 016/81.10.77
Fax: -
BTW-nr: BE 0 889 549 188
Afbeelding › AST 77 architecten- en ingenieursbureau bvba AST 77 bvba. is een jonge, creatieve groepering waar architecten, ingenieurs, coördinatoren, interieur- en landschapsarchitecten samenwerken aan kwalitatief hoogstaande realisaties. Als multidisciplinair architecten- en ingenieursbureau biedt AST 77 de bouwheer een totaalpakket van architectuur aan, waarin vormgeving, stabiliteit, technieken, energieadvies, lichtstudies en presentatie allen hun plaats opeisen en leiden tot een homogeen bouwwerk.

AST 77 architecten- en ingenieursbureau bouwt aan een reputatie van een onderzoekend creatief bureau, dat voor actuele en specifieke opgaven, hedendaagse en innovatieve gebouwen ontwikkelt, in schaal en aard variërend van nieuwbouw tot verbouwingen, van privé-woningen tot openbare gebouwen en van interieur details tot stedenbouwkundige concepten. De architectuur typeert zich door 3 trefwoorden: Context, Structuur en Duurzaamheid. Specifieke, projectgebonden aspecten zoals functie, ligging, typologie, materialisatie, enz. … , worden aan deze trefwoorden gekoppeld.

Voor AST 77 is bouwen niet enkel en alleen architecturale vormgeving, maar een doordachte wisselwerking tussen vormgeving, stabiliteit en technieken. Zo zullen de stabiliteitsschema’s een eerste basis vormen voor de voorontwerpen en worden de stabiliteitsberekeningen de bevestiging van het definitieve ontwerp. Belangrijk is dat niet alleen onnuttig over-dimensioneren of risicovol onder-dimensioneren het budget bepaalt, maar ook een grote architecturale inpakt heeft qua flexibiliteit, duurzaamheid en vormgeving.
Een ander belangrijk punt in het bouwen zijn de technieken zoals; verwarming, koeling, verluchting, sanitair en elektriciteit. Het zijn onderdelen in het bouwproces die niet altijd het meest tastbaar zijn en vaak worden geminimaliseerd, maar het is echter wel op deze punten waar men het verschil kan maken voor een kwalitatief duurzaam-, rendabel- en leefbaar gebouw.
AST 77 zorgt steeds voor een sterk economisch en ecologisch verantwoord concept dat perfect integreerbaar en aangepast is aan de eisen van de bouwheer en aan zijn gebouwen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy