U bent nu hier: Home » Brussels-Gewest » Brussel » Wdog architecten bv-bvba

Wdog architecten bv-bvba

Hopstraat 47
1000 Brussel (Brussels-Gewest)
Tel: 02/537.40.88
Fax: 02/502.70.36
BTW-nr: 879.950.742
Afbeelding › Wdog architecten bv-bvba WDOG ARCHITECTS - public and private projects

wdog architecten bouwt /renoveert zowel particuliere projecten als publieke gebouwen, in het Brussels-Gewest, Vlaanderen en Parijs.

Bij renovaties leggen we de klemtoon op het behoud van de charme en ziel van de bestaande constructies. Wij werken uitsluitend met materialen die mooi verouderen, dus geen PVC en weinig plaatmaterialen. Wij tekenen graag interieurs op maat uit. (dressings / keukens/ totaalinterieurs)

Wij kunnen een project realiseren voor ieders budget. Juist daarom zijn onze ereloon nooit procentueel, maar wel voor vast forfait of tegen betaling per uur.

Elk project van wdog architecten heeft voldoende daglicht in elk vertrek, betovert door de eenvoud, en focust op het stijlvol gebruik van materialen. Veel aandacht gaat naar het comfort en de esthetische ervaring van de bewoners/gebruikers. We vinden het belangrijk om een snelle opwarming te voorkomen en de projecten te voorzien van een energiezuinige ventilatie - oplossing.

Naast het bouwen en realiseren van projecten assisteren wij enkele organistaties en particulieren bij hun patrimoniumbeheer, door de opmaak van masterplannen, renovatieplannen en onderhoudsplannen.

Wij werken graag samen in een aangename, professionele sfeer, dat wil zeggen dat we tijd nemen voor onze cliƫnten om samen te werken aan een project. Meer info op onze website.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy